27/09/’19: Veteranen Wijshagen – VRCP: 0 – 8

De ploeg: Eddy, Marco, Jens, Timmy, Tom, Frans (’35 Ronny), Stijn, Palm (35′ Khalid), Sam (40′ Mo), Dries en Joeri.

Ongeveer 10 jaar nadat de veteranen van Wijshagen er mee stopten namen enkele jongere spelers het initiatief om opnieuw te starten. Tegen ons speelden ze hun 4e wedstrijd, van de vorige 3 wonnen ze o.a. tegen de veteranen van Winterslag en Oud Park. Het moment dus om hun terug met de voetjes op de grond te zetten. Bij de aftrap gingen de hemelsluizen open en viel de regen met bakken naar beneden. Een mol voelt zich blijkbaar bij regenweer ook in zijn sas, bij de eerste actie van Joeri (op assist van Stijn) schiet hij in de korte hoek de 0 – 1 binnen. Palm durfde het niet aan om het nummer 10 van Jochen aan te doen maar hij nam wel zijn rol als spelverdeler zonder schroom over. Hij verstuurt een mooie dieptepas op Tom die een hoekschop kan afdwingen, zonder verder gevolg. Na een te korte terugspeelbal van Frans moet een goed oplettende Eddy gepast tussenkomen. Joeri wordt aangespeeld door Dries, schiet hard op doel, keeper lost en Dries is goed gevolgd om de 0 – 2 te scoren. Bij een tegenaanval van de thuisploeg glijdt Marco uit, Eddy redt met een voetveeg. Even later schuift Marco in, besluit vanop 25 meter aan te leggen en met een slechte keeper in doel kan je dan scoren (0 – 3). Later kan Sam zich doorzetten, een voorzet vanop de achterlijn die door een verdediger in eigen doel wordt geduwd (0 – 4). Op het einde van de eerste helft zien we nog een mooie voorzet van Dries, door Joeri recht op de keeper gekopt en tenslotte een misser van Joeri alleen voor de keeper na een assist van Stijn. Aan de rust gaan Frans en Palm naar de kant en komen Ronny en Khalid in de plaats. Voor Ronny zijn eerste speelminuten en aan de controles is goed te zien dat hij nog balgevoel mist. 10 minuten in de 2e helft pass van Jens naar Joeri en 0 – 5. Sam gaat rusten en Mo komt erop, Ronny met een schot(je) voorlangs. Khalid mist nog een lobbal en Stijn schiet op de keeper. Dries besluit nog eens voorlangs en Joeri scoort de 0 – 6. Khalid tenslotte zet met de 0 – 7 en 0 – 8 (op assist van Dries) de eindcijfers op het scorebord.

Qua gemiddelde jongste leeftijd (dankzij Frans) en gemiddelde hoogste gewicht (ondanks Marco) wint de thuisploeg, qua voetbal winnen wij overduidelijk.

Uw verslaggevers,

Ronny en Palm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s