30/04/23 Vet. Wijshagen – VRCP

Onze T1 kon met 13 fitte spelers afzakken naar Wijshagen.

We starten met Eddy in doel. Stijn en Jochem centraal achterin met Vital en Mike die de verdediging bijstaan vanop de flank.

Stef en Joppe op de flank en Palm en Patje centraal.

Jelle en Bart staan voorin. Timmy en Joachim starten op de bank.

In het begin van de match hebben we toch wat moeite met de hoge druk van de jonkies van Wijshagen. We komen dan ook al snel op achterstand, als Joppe dan toch op een van de zeldzame momenten kan oprukken staat de 1-1 op de bordjes.

Ondertussen komt Joachim in de plaats van Jelle.

Timmy is nog met zijn uiterlijk bezig wanneer hij Vital moet komen vervangen (hij was zijn haar nog te goei aan t leggen van horen zeggen 🙂 ).

De match gaat goed op en neer maar we merken toch dat de partijdige scheidsrechter eerder de kant van de thuisploeg kiest.

Na de match wordt ook duidelijk dat de plaatselijke DJ en scheidsrechter dezelfde persoon zijn wat deze partijdigheid dus ook aantoont 🙂

De tweede helft levert weer vele mooie voetbalmomenten op, met een leuke omhaal van Joppe na een struikelactie van Timmy.

Ook een mooi afstandschot van Bart verdwijnt boven de plaatselijke goalie en we komen zowaar 3-4 voor.

Als Palm dan toch eens geklopt wordt in de sprint tegen de plaatselijke Jeroen Bolt staat het 4-4.

De match lijkt te gaan eindigen op een 4-4 eindstand maar dan komt die dikke voorstopper van Wijshagen tegen de bal aangerold en maakt hij de winning goal. Timmy werd hier toch weer als een klein kind in de luren gelegd. Volgens onze talrijk meegereisde supporters vernemen we dat de goal ver in de toegevoegde tijd is gevallen.

Vol goede moed beginnen we aan de 3de helft maar als we moeten drinken uit de kleine beker voor de verliezers druipen we met tranen in de ogen af.

Volgende week komt Van Maaseik op bezoek voor onze laatste thuismatch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s