27/08/2021 Veteranen Nieuwe Kempen – VRCP: 3 – 4

De ploeg: Eddy, Niels, Palm, Vital, Tom, Nick, Jochen, Robin, Sam, Jelle en Dries (40′ Kris).

Na bijna een jaar zonder voetbal starten we dit seizoen traditioneel op het tornooi van De Hutte in Houthalen, tegenstanders zijn de veteranen van Nieuwe Kempen. We stellen onmiddellijk vast dat er toch wel een aantal kilootjes meer op het terrein staan dan een jaar geleden. Voor beide elftallen is het de eerste wedstrijd en dat is er aan te zien, de slechte passes en dito balaannames zijn niet op één hand te tellen. Nieuwe Kempen is het snelst aangepast en ze weten dan ook vrij snel 2x te scoren. Eddy houdt ons met een paar knappe reddingen toch nog in de wedstrijd en stilletjes aan geraakt bij ons de motor ook op toeren. Nick zorgt voor de aansluitingstreffer en Dries zet de bordjes gelijk. Na de rust weet ook Jelle de weg naar het doel te vinden en komen we zelfs op voorsprong. Dries dikt nog aan tot 2 – 4 en staat dan zijn plaats af aan Kris. Deze gooit zijn volledige gewicht in de strijd om de voorsprong vast te houden. Nieuwe Kempen kan nog eenmaal tegenscoren maar wij kunnen de overwinning toch over de streep trekken en beginnen dus met een driepunter aan het nieuwe seizoen!

Volgende week trekken we naar Wijshagen voor onze tweede wedstrijd, hopelijk zien we dan opnieuw enkele oude/bekende gezichten terug want zowel Robin als Tom lieten al weten dat ze volgende week niet kunnen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s