24/02/’17: Veteranen Lillo – VRCP: 8 – 2

De ploeg: Eddy, Gert V., Palm, Antonio, Frans (’35 Vital), Stijn, Jochen, Gert K., Sam, Jelle (’35 Ronny) en Patrick (’45 Jelle).

De uitslag wijst op een kansloze nederlaag, en puur cijfermatig bekeken is dat ook zo. De cijfers geven echter geen juist beeld over de werkelijke waardeverhoudingen. De thuisploeg scoorde aan bijna 100%, uit een tiental kansen wisten zij 8 doelpunten te puren. Meer dan de helft van deze doelpunten vielen dan ook nog na een counter. Qua balbezit was de verhouding 50/50 en ook wij wisten de nodige kansen af te dwingen. Het verschil in efficiency was helaas zeer groot, bij ons werden de kansen vakkundig de nek om gewrongen. Enkel Sam wist 2x te scoren, het openingsdoelpunt na 5 minuten (0-1) na een knappe individuele actie en dito afwerking en een rebound in de 2e helft. Het was een wedstrijd waar zowat alles tegenzat, met als dieptepunt een zware blessure voor Patrick, die bij slecht neerkomen op het kunstgrasveld zijn knie verdraaide. Toch kunnen we ook een positief punt vermelden: Vital maakte na een afwezigheid van twee jaar zijn wederoptreden. Hij vloog er als vanouds weer in en het leek alsof hij nooit was weggeweest want hij pikte het niveau probleemloos op. Hopelijk is deze wedstrijd het begin van zijn doorstart bij de veteranen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s