29/10/’21: Weerstand Zonhoven – VRCP: 1 – 8

De ploeg: Eddy, Niels, Timmy, Vital, Palm, Sam, Patriek, Jochen, Tom, Jelle, Robin, Jurgen en Ronny

Wat een weelde, 13 spelers op de feuille vandaag! Laatkomer Timmy start naast Ronny op de bank en ziet hoe de veteranen in de eerste 5 minuten kans na kans de nek omwringen (Sam, Robin en Jelle). Na een voorzet van Jurgen vanop de rechterflank kan Robin dan toch de 0 – 1 binnentrappen. Wanneer Jelle even later in de 16 wordt aangetrapt, en gekwetst het terrein moet verlaten, krijgen we een strafschop die door Robin wordt gemist. Ronny komt in de plaats van Jelle en ziet even later hoe Sam, met een beetje hulp van de keeper, na een knappe assist van Patriek de 0 – 2 kan scoren. Niet veel later wordt Ronny diep gestuurd, hij spurt als een speer achter de bal aan, de keeper verschiet zich zo fel dat hij een kramp in zijn bil krijgt en Ronny de kans geeft om de bal voor te zetten waar hij door een verdediger in eigen doel wordt verwerkt (0 – 3). Na rust komt Timmy in de plaats van Sam en gaan we door op ons élan. De 0 – 4 en 0 – 5 worden door Ronny gescoord, telkens gemakkelijk van dichtbij binnentrappen na respectievelijke voorzetten van Robin en Tom. Tom kan regelmatig door de verdediging snijden en weet ook zijn doelpuntje mee te pikken na een hard schot links onder in de verste hoek (0 – 6). Vervolgens is het weer tweemaal de beurt aan Robin (0 – 7 en 0 – 8) na voorzetten van Jurgen en Jochen. Eddy heeft ondertussen meelijden gekregen met de thuisploeg en biedt hun de eerredder (als je daar bij zo’n uitslag al van kan spreken) op een blaadje aan (1 – 8). Na de wedstrijd wordt nog flink nagepraat en gedronken in de gezellige kantine en nemen we ook weer lekkere tombolaprijzen mee naar huis.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s