26/11/’21: VRCP – KBC: 0 – 6

De ploeg: Eddy, Frank (’35 Jens), Timmy, Vital (’35 Michael), Maarten, Palm, Jochen, Patriek, Niels, Robin en Jelle.

Na 5 wedstrijden na mekaar zonder nederlaag (4 overwinningen en 1 gelijkspel) worden we vandaag terug met de voetjes op de grond gezet. Een jonger en snediger KBC staat binnen het kwartier al 0 – 3 voor (4e, 6e en 12e minuut). Daarna knokken we onszelf terug in de wedstrijd met enkele kansen, o.a. Jelle alleen op doel en de grootste kans krijgt Robin met een strafschop in de 29e minuut die helaas wordt gemist. Aan de rust kunnen we met Jens en Michael 2 verse krachten inbrengen maar ook zij kunnen het tij niet doen keren. Vlak na rust wordt het al 0 – 4 en in de 60e en 70e minuut wordt de eindstand van 0 – 6 beklonken. Maar niet getreurd, de 3e helft winnen we opnieuw met een grote voorsprong. Daar hebben we er namelijk een aantal die van aanpakken weten en de rest mee op sleeptouw neemt.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s