15/09/23 VRCP – Wijshagen 5-0

Altijd een speciale wedstrijd voor onze T1 die zijn jeugdjaren heeft doorgebracht op de terreinen van de Heidebloem. Hij had zijn ploegmakkers dan ook al op scherp gezet met een beloofde spaghetti bij een gelijkspel zoveel vertrouwen had hij er in ๐Ÿ™‚

Al voor de match werd er een waar tactisch plan bedacht om de sterke tegenstander te bekampen.

We starten met Eddy in doel, Timmy en Stijn centraal achterin. Joachim en Bollen op de backs.

Centraal op het middenveld staan Jochem en Palm, Patje rechts en Jochen met een speciale rol op links.

Voorin gingen Joeri en Joppe postvatten met vooral de opdracht om de linkse flank open te laten voor Jochen.

Dit plannetje lukte volledig en Jochen kon het eerste kwartier lustig de flank aflopen mooi afleggen en onze spitsen konden de 3-0 vastleggen na een kwartier. Toen begrepen die van Wijshagen ook dat ze moesten ingrijpen en werd deze flank iets minder toegankelijk.

We blijven mooie acties op de mat leggen maar komen toch iets meer onder druk te liggen. Maar onze verdediging met zeker een heel sterke Joachim loopt alle gaatjes toe.

Met een luxe van 3 vervangers komen Ward in de plaats van Patje, Mike in de plaats van Jochen en onze verloren gewaande zoon Marco die niemand meer herkend had kwam in de plaats van STijn. De laatste 15 minuten laten Palm en Jochem zich ook nog even wisselen na het vele loopwerk ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ en mogen Stijn en Jochen nog even het middenveld overnemen.

We maken nog 2 goals en winnen zo de match oververdiend met 5-0 !

Na de match fietst onze trainer op Remco’s wijze Timmy er dan nog even af op weg naar een laatste dagschotel in het mooie Peer centrum ๐Ÿ™‚

Plaats een reactie