Verslag Waubergerheide – VRCP: 0 – 1 (22-08-14)

Na de seizoensafsluiter met heerlijke BBQ was het tijd om te ontspannen. Tijdens de zomermaanden werd er naar jaarlijkse gewoonte zeer hard getraind met oog op een competitiestart begin september.

Om de capaciteiten van onze ploeg na deze lange periode van inactiviteit op de proef te stellen werd er gekozen voor een oefenwedstrijd en derby tegen Waubergerheide.

Voor aanvang van de wedstrijd lag het terrein er prachtig bij. Lichtjes nat beregend met een perfecte graslengte. Kortom, de ideale omstandigheden voor een leuke oefenpartij. We hadden de beschikking over 12 spelers dankzij het oproepen van twee spelers uit de Kelchtermans-clan. Na een moeilijke wedstrijdstart konden we een paar keer goed tegen-counteren. Een mooie opgebouwde aanval werd in de 21ste minuut netjes afgewerkt door Jochen Creemers. Hierna werden hemelsluizen volledig geopend met de nodige bliksemschichten en glijpartijen tot gevolg. Hierdoor was er zeer veel zuurstof aanwezig in de lucht wat de fysieke toestand van een aantal spelers alleen maar ten goede kwam.

Na een sportieve wedstrijd met spannend slot en een paar mooie safes van onze interim-keeper Rob Kelchtermans trokken we aan het langste eind en besloten deze testwedstrijd met een overwinning: 0 – 1.

Terug in de kleedkamer zat de afvoer van de douches blijkbaar ook nog in een zomerslaap. Na het oplossen van dit euvel werden mogelijke scenario’s bekeken van een mogelijke stroomuitval van onze wedstrijden tijdens de wintermaanden. De opgeroepen spelers uit de Kelchtermans-clan hadden blijkbaar een unieke clausule in hun contract met optie op een plateau bier na een overwinning afgedwongen. Dit zal bij volgende contractbesprekingen zeker aan bod komen.

 

Volgende wedstrijd in/tegen Nieuwe Kempen op 5 september om 19u30.

Ingestuurd door Nico Kelchtermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s