12/09/’14: VRCP – Veteranen Zwartberg 3 – 4

De ploeg: Eddy, Ronny, Thomas, Nico, Frans, Rob, Kristof V., Luc, Tom, Jelle en Patrick (’35 Kristof H.)

Vandaag ontvangen we de veteranen van Zwartberg, alhoewel we dat niet echt veteranen meer kunnen noemen. Een 4 à 5-tal veteranen aangevuld met 8 jonge gasten tussen 20 en 25 jaar. De eerste 10 minuten van de wedstrijd raken wij bij wijze van spreken gene bal aan. De eerste keer dat wij de neus aan het venster steken is het echter meteen raak. Nico verstuurt een perfecte lange bal tot bij Tom die alleen op de keeper kan afgaan. Zijn schot gaat in eerste instantie nog tegen de paal maar komt terug in zijn voeten terecht waarna hij wel kan scoren. We kunnen onze voorsprong maar 2 minuten vasthouden want in de 12e minuut worden Ronny en Thomas simpel uitgetikt en staan de bordjes terug gelijk. Zwartberg heeft het meeste balbezit en breekt nog enkele keren door onze buitenspelval maar we halen toch de rust met 1 – 1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s