26/09/’14: Veteranen SK Ham – VRCP: 2 – 3

De ploeg: Eddy, Frans, Thomas, Nico, Ronny (Kristof P.), Kristof H., Kristof V., Jochen, Rob, Tom en Patrick.

Het zat er al enkele weken aan te komen, vandaag is het zo ver, we knopen opnieuw aan met een overwinning. Toeval of niet maar met de terugkeer van Jochen en Kristof P. hebben we toch meer voetballend vermogen in de ploeg. We komen verdiend 0-1 voor als Patrick zich sterk kan doorzetten, de bal vanop de achterlijn teruglegt tot bij Jochen die hard binnenschiet. Een minuut later staat het bijna gelijk wanneer Ronny te stil achteruit speelt, gelukkig kunnen Eddy en Frans het foutje nog rechtzetten. 10 minuten later wordt het 1-1, een bal net onder de lat waar Eddy niet bij kan. Even later krijgt SK Ham een vrije trap na vermeend handspel van Nico, wegens de slechte verlichting ziet Eddy de bal niet goed en we staan 2-1 achter. We krijgen de kans op de gelijkmaker als Tom wordt gehaakt in de 16 en de bal op de stip gaat. Jochen zet zich achter de bal maar schiet de bal te zwak in (of de keeper pakt goed).Aan de rust komt Kristof P. in de plaats van Ronny en vanaf dan kamperen we op hun helft. Toch is het wachten op een kantelmoment in de wedstrijd en dat komt er na 18 minuten, Patrick, die de verdediging van Ham heeft afgemat, laat zich vervangen door Ronny die na een kwartier extra rust terug fit is. Jochen scoort de 2-2 met een schot in de linkerbenedenhoek. Er is protest vanwege de thuisploeg wegens voorafgaand handspel van Jochen, maar eigenlijk had de scheids in dezelfde fase al penalty kunnen fluiten omdat er een fout op Jochen werd gemaakt. SK Ham kan het fysiek niet meer aan en wij drukken door voor de 3 punten. Kristof V. verstuurt een lange bal naar Ronny, die temporiseert even, legt breed op Jochen, deze kapt nog een man uit en verschalkt dan de keeper. Zijn hattrick is een feit en de gemiste penalty vergeten. We spelen de wedstrijd rustig uit en keren met een verdiende overwinning terug naar Peer.

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s