06/12/’16: De Condé – VRCP: 4 – 0

De ploeg: Eddy, Gert V., Gert K., Niels, Nico, Tom, Jens, Sam, Ronny (’35 Jordi), Jelle en Jürgen.

Net zoals in Westerlo en Genk het voorbije weekeind werkte ook bij De Condé de veldverwarming niet. Zo was het op sommige plaatsen, vooral in het doelgebied, soms meer schaatsen dan voetballen. Reeds in de eerste minuut kunnen wij gevaarlijk uitbreken en kan Jürgen alleen op de keeper af, hij kan hem ook omspelen maar daarna wordt de hoek te scherp om af te werken. Deze actie zal ook ons eerste en laatste wapenfeit van de eerste helft blijken. De thuisploeg past zich immers het snelst aan en hun 2 snelle aanvallers, waarvan o.a. Glen met zijn korte maar snelle beentjes, snijden met de regelmaat van een klok constant door onze verdediging. In een mum van tijd staan wij dan ook 4 – 0 achter en is het rusten geblazen. De 2e helft komt Jordi de verdediging versterken en plots loopt het een stuk beter. Niels (kameraad van Gert) gaat in de spits spelen en Sam doet er in het middenveld een portie agressiviteit bij. In de 2e helft zijn wij de betere ploeg en kunnen wij de meeste kansen afdwingen maar helaas niet afwerken. Pas in de laatste minuut moet Eddy nog eens gepast tussenkomen. Om met een positieve noot te eindigen, de tweede helft hebben wij gelijkgespeeld. Deze nederlaag is al de vierde op een rij, deze week vrijdag is het rustdag en volgende week vrijdag krijgen we nog één kans om met een positief gevoel de winterstop aan te vatten. Het was onze 15e wedstrijd van het seizoen, en de eerste waarin wij zelf niet konden scoren!

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s