24/10/’14: VRCP – Veteranen Ubbersel: 3 – 2

De ploeg: Eddy, Mathijs, Thomas, Kristof V., Frank, Tom, Luc, Kristof P., Stijn, Sam, Joppe, Rob, Nico en Ronny.

Ondanks de afwezigen Jelle, Jochen, Frans, Patrick, Vital en Kristof H. toch nog 14 spelers op het scheidsrechtersblad, wat een weelde…Kristof P. had voor een extra mannetje gezorgd, Sam, en die liet zien dat hij in het verleden als eens tegen een bal had getrapt. Rob en Nico zouden iets later arriveren en om stipt 20u fluit Vic de wedstrijd tegen de veteranen van Ubbersel op gang. Het werd een aangename wedstrijd om te volgen, met kansen heen en weer en een sportieve tegenstander. De eerste helft sluiten wij af met een 1-0 voorsprong, een voorzet van Tom wordt door Luc, via een verdediger, in doel gekopt. We noteren ook nog een mooie actie van Sam, dribbel net buiten de grote back, zijn schot wordt door de keeper nog net naast de paal geduwd. De tegenstander dreigt ook af en toe, maar spectaculaire tussenkomsten van Eddy heb ik niet moeten noteren. Na de rust komen Nico en Rob in het veld, Frank en Kristof P. gaan rusten. Nico in de plaats van Frank blijkt een briljante wissel te zijn, na enkele minuten trekt Nico (als linksback) een spurt naar voren, is net voor de keeper bij de bal en werkt als een ervaren spits koelbloedig af. Hij is zo blij met zijn doelpunt dat hij ook nog eens terug naar achter spurt en daarbij een spierscheur oploopt. Zijn optreden is dus beperkt tot 5 minuten, maar daarom niet onopvallend. Spoedig herstel Nico! Even later komt Ubbersel terug tot 1-2 maar het duurt niet lang of Luc brengt het verschil in doelpunten terug op 2 als hij van buiten de grote backlijn met een mooi schot de stand op 3-1 brengt. Dan begint bij ons de ene na de andere speler gekwetst (of vermoeid) uit te vallen. Kristof P., die even daarvoor Kristof V. was komen vervangen, loopt een verrekking op in de bil en later moeten ook Frank en Ronny nog (terug) het veld op. Onze fysieke toestand is dramatisch en na de 2-3 wordt het nog spannend afwachten tot Vic 3x op zijn fluitje blaast…

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s