7/11/’14: VRCP – Uisclubke: 2 – 4

De ploeg: Eddy, Mathijs, Thomas, Ronny, Frans, Tom (’35 Kristof H.), Kristof P., Tim, Luc, Sam en Jelle.

Vandaag ontvangen we onze buren uit Meeuwen, Uisclubke (vroeger bekend als Geerkens). Duidelijk geen veteranenploeg, ik schat 3 spelers boven de 30, waarvan 2 boven de 40, en verder allemaal jonge twintigers. Bij ons weer veel afwezigen, waarvan vooral Rob en Nico opvallen, zij hadden tot nu toe (bijna) alle wedstrijden meegespeeld. Nico neemt zijn taak als assistent-coach (sinds vorige week) blijkbaar heel serieus en koos dit weekend voor een stage in Rotterdam (Feyenoord???). Na een 10-tal minuten komen we 0-1 achter als we bij een hoekschop in de lucht worden afgetroefd, Eddy keek recht in de stadionlichten en zal geen bal meer. Even later 0-2 na een misverstand wanneer Sam de bal achteruit speelt en Ronny en Eddy naar mekaar kijken en allebei denken dat de bal voor de andere bedoeld is. Een oplettende bezoeker snoept de bal voor onze neus weg en kan makkelijk scoren. Voor de rust kunnen wij slechts éénmaal dreigen via een hard schot van Luc. Eddy moet nog enkele miraculeuze reddingen uit zijn mouwen schudden. Na de rust verlaat Tom lichtgekwetst (enkel) het terrein en Kristof H. maakt na enkele weken blessureleed zijn rentree. Na een snelle tegenaanval komen we 0-3 achter en dan nemen wij een kwartiertje de wedstrijd in handen. Luc kan makkelijk scoren op aangeven van Jelle en zo staat het 1-3. Het wordt nog 1-4 en 5 minuten voor tijd kan Jelle een penalty omzetten na een fout op Luc. Een duidelijke nederlaag die nog hoger had kunnen oplopen als de aanvaller (Johan Wellens) van Uisclubke zijn vizier beter was afgesteld.

Volgende week spelen we om 20u30 thuis tegen Autoglas GT.

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s