20/03/’15: VRCP – Veteranen Nieuwe Kempen: 4 – 4

De ploeg: Eddy, Mathijs K., Ronny S., Antonio (’20 Nico), Frans (’35 Ronny G.), Mathijs U.,Rob, Sam, Palm, Jelle en Joppe.

Vandaag ontvangen we de veteranen van Nieuwe Kempen. Achteraf hoorden we dat het eigenlijk 8 veteranen waren aangevuld met 3 spelers van de eerste ploeg van Opglabbeek. Wij kregen versterking van Antonio en Ronny Schildermans van Waubergerheide. Mathijs Ulenaers liet de plaats in doel deze week terug aan Eddy en speelde centraal op het middenveld. Nico en Ronny G. beginnen op de bank. We starten zeer sterk en de verdediging van Nieuwe Kempen laat zich verrassen door de snelheid van Joppe. Na 20 minuten staan we al 3-0 voor. Bij het eerste doelpunt geeft Sam een mooie breedtepas tot bij Rob, deze lanceert Joppe die op snelheid de verdediging te grazen neemt en scoort. Bij het tweede doelpunt een dieptepas van Palm naar Joppe die opnieuw alleen op de keeper afgaat en de 2-0 pot. Ondertussen heeft Antonio zich gekwetst (verrekking in de bil) en is Nico op het plein gekomen. Bij de 3-0 wordt Sam door Mathijs U. aangespeeld, hij haalt de achterlijn en legt terug tot bij Jelle die maar moet binnentikken. Even later wordt het 3-1 door een vrije trap die in de korte hoek binnengaat. Iets later kan Joppe alweer alleen op doel af maar hij wordt foutief afgestopt. Jelle schiet de penalty links onder binnen. Voor de rust komt Nieuwe Kempen nog terug tot 4-2. Aan de rust blijft Frans aan de kant en komt Ronny G. in de ploeg. Na rust is er een licht overwicht voor de tegenstander en kunnen zij nog 2 keer scoren en de eindstand op 4-4 brengen. Een resultaat waar beide ploegen zich wel in kunnen vinden.

Groetjes,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s