03/02/’17: Vet. Zwartberg – VRCP: 3 – 4

De ploeg: Eddy, Palm, Gert V., Jens, Frans (’35 Thomas), Tom, Stijn, Robin, Sam, Jelle en Ronny.

Onze eerste overwinning van 2017 is een feit, en dit na een wedstrijd vol spanning en intensiteit. In de eerste helft bouwt de thuisploeg een 2-0 voorsprong uit, het eerste doelpunt na hoekschop en bij het 2e doelpunt wordt Stijn op de achterlijn van de bal gezet en is Eddy kansloos. Wij zetten daar een 100% kans tegenover als Robin met een knappe doorsteekpas Ronny alleen voor de keeper zet maar deze besluit over. Na rust komt Thomas in de plaats van Frans en die doet mee de wedstrijd kantelen. We komen vrij snel terug tot 2-2, eerste doelpunt op strafschop via Robin (nadat hij zelf tegen de grond werd gewerkt in de 16) en tweede doelpunt na een prachtige inspanning van Sam die zich op kracht, techniek en snelheid doorzet en onder de keeper door afwerkt. Sam is de 2e helft op de linkerflank onhoudbaar en zorgt constant voor dreiging. Na een buitenspeldoelpunt komt de thuisploeg terug 3-2 voor maar wij steken opnieuw een tandje bij. Na alweer een fout op Robin krijgen we een 2e strafschop, opnieuw door Robin in dezelfde hoek binnen getrapt (deze keer beter want nu kon de keeper de bal niet meer raken). Na een knappe actie kan Jens ons nog de overwinning bezorgen wanneer hij alleen op de keeper kan afgaan en rustig afwerkt. Het was regelmatig een vrij bitsige wedstrijd, gelukkig hadden we een kordate scheidsrechter die de match goed in de hand had.

Volgende week spelen we thuis tegen de Oldies uit Maaseik, aftrap om 20u00.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s