17/03/’17: Veteranen De Hutte – VRCP: 3 – 7

De ploeg: Eddy, Tim, Bart, Vital (’35 Palm), Frans (’35 Nico), Jens, Stijn, Robin, Tommy, Sam en Tom (+ Ronny, niet ingevallen).

Opnieuw een klinkende overwinning voor VRCP, die vooral in de eerste helft werd afgedwongen. Nochtans begon de thuisploeg het best aan de wedstrijd met na 2 minuten een vrije kopbalkans vanop de kleine backlijn, gelukkig voor ons naast doel. Een minuut later begint het doelpuntenfestival van VRCP. Sam knalt van dichtbij op de paal en Tom kan simpel de 0-1 binnentikken. 2 minuten later Sam alleen op doel af en een keiharde knal tegen de netten (0-2). In het volgende kwartier tekent Tom voor een regelrechte hattrick, 2x op snelheid door en knap afgewerkt een derde keer een binnentikker van dichtbij. Met een wondermooi doelpunt (lobje van dichtbij over de keeper) zet Stijn de 0-6 op de bordjes. Robin mist ook nog een kopbalkans van dichtbij. Net voor rust kunnen de bezoekers tegenscoren (1-6). De 2e helft komt Palm i.p.v. Vital en Nico vervangt Frans. De 2e helft zien we veel slordig voetbal, het wordt meer een grommel- en schoppartij, vooral dan van de thuisploeg en helaas nemen wij dat bij momenten over. Robin kan nog op strafschop scoren (nadat er een fout op hem werd gemaakt) en ook de thuisploeg kan nog 2x scoren, eindstand 3-7.

Volgende week om 20u thuiswedstrijd tegen de veteranen van Nieuwe Kempen.

Uw verslaggever,

Ronny

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s