11/03/’22: VRCP – KWS Alken: 2 – 5

De ploeg: Eddy, Stijn, Frank, Timmy, Jens, Jochen, Kris, Jorrit, Patriek, Jelle, Jurgen, Palm, Niels en Maarten.

Aangezien de veteranen van Winterslag hadden afgemeld moesten we op zoek naar een nieuwe tegenstander, en dat werd KWS Alken. Een onbekende ploeg, maar sportief en vooral jong en snel (althans in de aanval). Na één minuut staan we al 0-1 achter wanneer een snelle aanvaller (type Doku) kan scoren. In de 6e minuut een eerste (halve) kans voor de veteranen, een ver schot van Jochen gaat naast. Een minuut later een schot van Stijn over doel en Jorrit voorlangs. Op het kwartier 2e aanval van de bezoekers en ook 2e doelpunt (0-2). Drie minuten later staat het al 0-3 en lijkt het al game-over. Jochen kan op het half uur milderen tot 1-3. Toch moeten we voor rust nog een 4e doelpunt slikken (1-4). Na rust komen Palm, Niels en Maarten in de plaats van Timmy, Frank en Kris. De eerste 20 minuten van de 2e helft domineren wij volledig met kans na kans. Eerst krijgt Patriek een open kans voor de aansluitingstreffer, daarna Jochen met een halve omhaal en Jurgen met een schot op de keeper. Op het kwartier Jelle 2x net niet en Jochen met een knap schot, via een voetveeg door de keeper gered. Na 21 minuten dan toch het verdiende doelpunt. Eerst kan de keeper met een supersafe Jorrit nog van een doelpunt houden, maar daarna moet hij zich toch gewonnen geven en kan Jelle de 2-4 scoren. Op het half uur een knappe redding van Eddy op een vrije trap van Alken. In de laatste minuut kunnen de bezoekers de eindstand nog op 2-5 brengen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s