05/05/’17: VRCP – Veteranen/Juniors Zwartberg: 7 – 0

De ploeg: Eddy (’35 Ronny), Tim (Thomas),Nico, Frans (’35 Jochen), Stijn, Tom, Palm, Robin, Jens, Jelle en Joeri.

De veteranen van Zwartberg kwamen met een halve juniorsploeg opdagen maar dit jong geweld kon toch niet op tegen de ervaren ploeg van VRCP. Reeds na 5 minuten kan Joeri zich vanop de middenlijn op kracht en snelheid doorzetten en de 1-0 scoren. Na een tiental minuten een pijnlijke kwetsuur van Tim die zich moet laten vervangen voor Ronny. Nog binnen het kwartier kan Tom een slecht ontzetten van de bezoekende verdediging onderscheppen en de 2-0 scoren. Joeri zet nog voor de rust de 3-0 op de bordjes. Tussendoor had Eddy zich nog 2x met een knappe reflex moeten onderscheiden. Tijdens de rust liet Eddy weten niet meer verder te kunnen en trekt Ronny het keepersplunje aan. Ons doelpuntenmachine draait de laatste weken op volle toeren en de 2e helft gaan we op ons elan verder. Eerst scoort Joeri zijn derde van de avond (4-0), gevolgd door een hard schot van Jochen (5-0) en Jelle die een assist van Joeri dankbaar aanvaardt (6-0). Op het einde van de wedstrijd wordt Tom nog door Jelle in het straatje gestuurd en hij schiet de eindstand hoog in doel (7-0). Ronny moet tijdens de 2e helft slechts 2x de handen uit de mouwen steken, een ijzersterke verdediging (met uitblinker Nico als rots in de branding) laat verder niets doorkomen. Ook goed om te zien dat ons nieuw aanvallersduo JeJo mekaar week na week beter begint te vinden en mekaar een doelpuntje gunt en dat zelfs Palm 2 weken na mekaar een volledige wedstrijd aankan. Hij is de laatste maand dan ook samen met Caroline stiekem aan het trainen.

Volgende week spelen we tegen de Oldies Maaseik op een tornooi op het terrein van Kinrooi.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s