06/10/’17: Vet. Zwartberg – VRCP: 2 – 10

De ploeg: Eddy, Frans, Vital, Stijn (’10 Palm), Nico, Tom, Jochen, Robin, Lars, Joeri, Ronny en Rob.

Voor de wedstrijd werd duidelijk wie er wekelijks de mails goed leest. Terwijl de helft van de ploeg al in tenue in de kleedkamer stond in Winterslag belde Palm vanuit Zwartberg om te vragen waar de wedstrijd werd gespeeld! Uiteraard werd Palm gesanctioneerd en moest hij op de bank starten. In de eerste minuut van de wedstrijd voelde Jochen zich als Mozes die de Rode Zee opende.  Hij vertrok vanop de middenlijn met de bal al de voet, de centrale verdedigers trokken naar links en naar rechts en zo kreeg Jochen een vrije doorgang en kon hij simpel de 0-1 scoren. Na 5 minuten een mislukte voorzet van Joeri die in de korte hoek van de keeper in doel verdwijnt, 0-2 en zo lijkt het alweer een walk-over te zullen worden. Na een tiental minuten moet Stijn gekwetst het terrein verlaten en komt Palm centraal in de verdediging spelen. Iets na het kwartier slalomt Robin door de verdediging en tikt de bal in de verre hoek binnen (0-3). Dan is het de beurt aan Lars die op 5 minuten tijd de 0-4 en 0-5 kan scoren. Palm krijgt dan medelijden met de thuisploeg en geeft een aanvaller een vrijgeleide voor de 1-5. Als hij dan toch met Zwartberg wil meedoen moet hij de 2e helft maar een truitje van de thuisploeg aandoen! Voor de rust zet Robin met zijn 2e doelpunt de ruststand op 1-6. Eddy heeft zijn handen slechts éénmaal uit de mouwen moeten steken, met een knappe zweefduik tikt hij een schot naast doel. Tijdens de rust verkopen we Palm aan Zwartberg en Rob komt in de ploeg voor zijn eerste minuten van het seizoen. De 2e helft is nog maar 7 minuten oud of Robin is weer daar voor zijn 3e van de avond (1-7). Op vrije trap kan Zwartberg de 2-7 scoren in minuut 56 maar 3 minuten later is Robin weer daar, hij stift de bal enig mooi over de keeper in doel (2-8). Omdat ik zelf verslaggever ben hoef ik niet te vermelden dat een verschrikkelijk slecht schot van Ronny via Tom toch nog in doel belandde (2-9). Joeri zet met zijn 2e van de avond de eindstand nog op 2-10. Nog een leuke anekdote: bij de thuisploeg speelden de spelers met een truitje met hun naam of bijnaam op de rug, zo speelde in de verdediging een speler met ‘Pippo’ op zijn rug. Door het feit dat Palm ook als verdediger speelde stonden er dus 2 Pippo’s naast mekaar!

Uw verslaggever,

Ronny

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s