07/09/’18: VRCP – Oud Park Houthalen: 6 – 2

De ploeg: Eddy, Frans, Stijn, Timmy, Palm, Lars, Sam, Jochen, Robin, Khalid, Joeri, Tom, Tommy, Vital en Dries.

Net zoals Philippe Clement bij KRC Genk beschikt ook onze coach dit seizoen over een uitgebreide, evenwichtige kern van 20 spelers waardoor hij kan roteren. Zo krijgen deze week o.a. Nico, Thomas, Jurgen, Jelle, Jens,… een speeldag rust. Tom, Tommy en Vital krijgen hun eerste speelminuten maar beginnen wel naast de coach op de bank om zo de nodige tactische richtlijnen mee te krijgen (Dries arriveert iets later).

VRCP neemt een vliegende start met binnen de minuut 2 dikke kansen, eerst Joeri alleen op doel maar hij besluit op de keeper en in dezelfde minuut Joeri breed tot bij Sam die een reuzenkans naast doel trapt. Bij de derde poging (3e minuut) is het toch raak. Jochen komt na een hoekschop in balbezit en een slechte voorzet belandt in de verre hoek binnen (dit werd zo toch gezien door jeugdtrainer Jan vanop de zijlijn). In de 12e minuut wordt een schot van Joeri gepareerd. Het eerste kwartier is volledig van ons maar dan wordt er balverlies geleden op de middenlijn en kan de bezoekende aanvaller alleen op Eddy af gaan en de gelijkmaker scoren. Wij zijn even van slag en moeten het spel uit handen geven. We staan op korte tijd 2 hoekschoppen toe waarvan één kopbal voorlangs gaat en de andere recht in de handen van Eddy. Daarna is het terug aan ons, een knappe dieptepas van Robin op Joeri, die omspeelt de keeper en scoort de 2 – 1. Op het half uur een voorzet van Jochen op het hoofd van Khalid en 3 – 1. Ook nog een voorzet van Robin op Joeri maar die kan zijn kopbal niet kadreren. Laatste minuut eerste helft nog een schot van Khalid nipt naast. Jochen, Joeri, Frans en Palm maken plaats voor onze wisselspelers en Tom zorgt voor de eerste actie met een hard schot over doel. De bezoekers komen meer en meer opzetten en scoren ook de aansluitingstreffer (3 – 2). Tom kopt nog een bal over na hoekschop en Dries besluit nog op de keeper na een mooie actie. Jochen komt daarna terug in de ploeg om het evenwicht op het middenveld te herstellen en wij nemen terug de bovenhand. Dries kan voor de tweede week op rij scoren en het staat 4 – 2. Op het half uur via een own-goal 5 – 2 en in de laatste minuut zet Khalid de eindscore van 6 – 2 op het scorebord.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s