21/09/’18: VRCP – De Hutte Houthalen: 7 – 3

De ploeg: Eddy, Gert K., Timmy, Nico, Frans, Lars, Jochen, Robin, Tom, Joeri, Sam, Vital, Stijn en Palm.

Vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen voor Gert Kelchtermans, en Palm die naar wekelijkse gewoonte weer te laat kwam en alleen de tweede helft speelde. Al snel bleek dat de bezoekers gewogen en te licht bevonden werden. In de derde minuut kan Joeri zich doorzetten en de 1 – 0 scoren. 5 minuten later besluit Joeri met een hard schot over doel. Een minuut later zien we een reuzemisser van Tom vanop de kleine backlijn, een kunstje dat hij de tweede helft tot tweemaal toe zou herhalen. Via Robin komen we na 10 minuten op 2 – 0 en nog 2 minuten later scoort Joeri de 3 – 0. Na 17 minuten een fout op Jochen in de 16 en Robin schiet de strafschop feilloos binnen (4 – 0). In de 21e minuut moet Eddy voor het eerst aan de bak, een indraaiende bal die door de wind snelheid meekrijgt en van zijn traject afwijkt wordt met een reflex onschadelijk gemaakt. De bezoekers krijgen nu enkele grote kansen maar ze besluiten telkens naast doel. Op een hoekschop van Tom kopt Joeri nog net over de kruising. Op het half uur de wekelijkse geniale ingeving van Robin, een lob over de keeper gaat aan de verste paal binnen (5 – 0). Stijn kan even later nog een bal op de lijn redden maar na een knap afstandsschot maken de bezoekers toch nog de 5 – 1 vlak voor rust. Palm komt na rust in de plaats van Frans en na 8 minuten besluit hij met de bal aan de voet ten aanval te trekken. Met zijn gekende snelheid (sic) komt hij alleen voor de keeper. Meestal zie je dan een schijnbeweging van de aanvaller, nu is het echter de keeper die een stap opzij zet waardoor Palm gewoon met de bal aan de voet in doel kan lopen (6 – 1). We zien dan een kwartiertje verslapping bij de thuisploeg waardoor De Hutte nog tweemaal na mekaar kunnen scoren (6 – 2 en 6 – 3). Daarna nemen we opnieuw het heft in handen en Joeri zet met zijn derde van de avond de eindstand op het scorebord (7 – 3).

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s