26/10/’18: VRCP – Veteranen SK Ham: 8 – 1

Selectie: Eddy, Dries, Robin, Jelle, Thomas, Vital, Nico, Khalid, Timmy, Palm, Stijn, Frans, Jens, Joeri en Sam.

Ham kon maar negen man aan de aftrap brengen. We geven onze beste verdedigers Vital en Thomas aan hun om toch maar met 11 tegen 11 te kunnen beginnen. Palm begint als scheidsrechter aan de wedstrijd en Joeri verkiest om bij een vrouwelijke supporter in de kantine te blijven. Als snel komen we 1-0 op voorsprong via Timmy. Doch een 10-tal minuten later kan Ham de 1-1 scoren. Gelukkig kan onze centrale verdediger Timmy de 2-1 voor de rust binnen tikken. De scheidsrechter wordt net voor de rust zwaar op de korrel genomen door de tegenploeg en besluit het fluitje dan maar door te geven aan Sam (Pierluigi Collina).
Ze hadden beter de scheidsrechter niet te hard aangepakt want dit zou hun in de 2de helft nog zuur opbreken. Met de inbreng van de nieuwe centrale middenvelder en spits ging het tempo in de lucht, zou het dan toch echt aan de wissels liggen. 😉 In geen tijd gaan van 2-1 naar 8-1 via Robin 2x, Joeri 2x, Khalid 1x en own goal. Tussendoor merken we nog op dat Nico koel blijft wanneer 4 Hammetjes tegen onze Nico komen te staan. Hij ontfutselt de bal en verdedigt secuur uit.

Groetjes van uw verslaggever,
Palm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s