23/11/’18: VRCP – Keistampers: 1 – 3

De ploeg: Eddy, Vital, Stijn, Timmy, Jens, Tom, Jochen, Robin, Sam, Khalid, Jelle, Palm en Thomas.

De eerste nederlaag van het seizoen is een feit, een terechte nederlaag want op geen enkel moment hadden we het gevoel dat er meer in zat. De bezoekers waren dan ook met een stevig elftal, waaronder een aantal competitiespelers, naar ’t Lin afgezakt. Na 6 minuten staat de 0 – 1 al op het scorebord. In minuut 10 kan Jelle, bij onze eerste noemenswaardige aanval, alleen op doel afgaan en beheerst afwerken (1 – 1). Op het kwartier nog een mooie aanval met een voorzet van Khalid op Jelle, die voorlangs besluit. In de 25e minuut komen de Keistampers opnieuw op voorsprong (1 – 2) en 2 minuten later schieten ze een open kans over doel. Juist voor het rustsignaal kunnen wij nog éénmaal dreigen, voorzet van Jelle en Robin kopt naast. De tweede helft wordt iets potiger gevoetbald, met het meeste balbezit voor de bezoekers. In minuut 48 komen ze dan ook verdiend op 1 – 3 en in het verdere verloop van de wedstrijd wordt deze voorsprong met hand en tand verdedigd. Volgende week tegen de veteranen van Eksel, opnieuw een te duchten tegenstander. Hopelijk kunnen we opnieuw met een overwinning aanknopen.

Uw verslaggever,

Ronny

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s