31/03/23 VRCP – Lillo

De greenkeepers van Racing Peer gaven groen licht in de namiddag om te voetballen tegen de buren van Lillonia.

Er was heel wat regen gevallen en de pleinen lagen vrij zwaar. Dit zou weer een hele klus worden voor onze trainer om een deftig elftal op de mat te krijgen zeker met het overgewicht van sommige spelers 😉 🙂

We starten met Timmy en Mike centraal achterin en Vital en Jens op de backs. Centraal verdeelt Patje met Joeri het middenveld. Stef en Joppe nemen de flank voor hun rekening.

Voorin paraderen Joachim en Jelle. Jochen en Stijn nemen plaats op de bank en Palm neemt het scheidsrechterfluitje in de hand.

We komen al vrij snel op 1-0 dankzij mooi samenspel van Joppe en Joachim die beheerst afwerkt. Als we dan even later ook de 2-0 prikken met dank aan onze (dikke) centrale verdediger Timmy die de bal maar hoeft binnen te tikken nadat hij met koppen werkelijk volledig onder de bal doorging.

We proberen ook snel voor de 3de goal te gaan maar op een zeldzame counter is er geen goede communicatie tussen Mike en Eddy en komen ze terug tot 2-1.

In de 2de helft maakt Timmy plaats voor Stijn en gaat Jelle de dug-out in voor Jochen. We blijven mooi combineren en lopen vrij snel uit tot 4-1. Dan geeft Palm nog even het fluitje aan Joachim voor de laatste 10 minuten. Vanaf dan vallen de monden helemaal open bij de tegenstander. Het is werkelijk lopen achter elke bal voor de tegenstander en het mooie oogstrelend voetbal levert dan ook nog 2 doelpunten op. Palm krijgt hem op een presenteerblaadje van Mike doch is niet egoistisch en laat Mike zijn eerste doelpunt van het seizoen binnen prikken voor open doel.

Trainer stond niet meer ter discussie werd opgevangen in de wandelgangen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s